Karriär

Vill du bli en del av vårt team?

Vi arbetar med många av de ledande aktörerna inom den finansiella sektorn. Våra konsulter hjälper dem med allt ifrån affärs- och processutveckling och praktisk implementering av nya regelverk till riskhanteringsfrågor och systemprojekt.

Att arbeta hos oss innebär en stimulerande arbetsmiljö kombinerat med spännande utmaningar. Varje uppdrag kräver hög kompetens och leveranskapacitet. Lika viktigt är det att trivas ihop och ha kul på jobbet, något vi tycker stämmer bra in på Omeo.

I ett bolag av vår storlek spelar varje medarbetare en viktig roll, både när det gäller arbetet mot kund och i utvecklingen av bolaget. För oss är professionalism, prestigelöshet och kommunikativ förmåga viktigt.

Låter det här som en arbetsplats för dig? Kontakta Marie Hedman eller skicka ett mail till work@omeo.se.

Intervju med Johanna, en av våra konsulter

Möt Johanna och få en bild av hur det är att arbeta på Omeo.

johanna-linderoth

Johanna Linderoth

Varför valde du att börja arbeta på Omeo?
– Omeo har ett starkt fokus mot finansiella sektorn vilket har gett mig goda möjligheter att dela kunskap och utvecklas med mina kollegor som har stor erfarenhet och verksamhetskunskap. Hos Omeo är varje konsult viktig och alla deltar aktivt och självständigt i leverans till kund. För mig präglas arbetsmiljön av professionalism och prestigelöshet, vilket är en kombination jag uppskattar.

 

 

Hur vill du utvecklas i rollen som konsult?
– Jag vill fortsätta att utveckla och bredda min kompetens inom den finansiella sektorn, tillsammans med mina kollegor. För mig är det viktigt att kunna bidra med kunskap ute hos våra kunder och samtidigt få nya utmaningar för min egen utveckling. Jag skulle även vilja stärka min inriktning mot implementations- och utvecklingsprojekt av finansiella system samt att fortsätta utvecklas i min roll som ledare, genom att driva större projekt eller program.