Karriär

Vill du bli en del av vårt team?

Vi arbetar med många av de ledande aktörerna inom den finansiella sektorn. Våra konsulter hjälper dem med allt ifrån affärs- och processutveckling och praktisk implementering av nya regelverk till riskhanteringsfrågor och systemprojekt.

Att arbeta hos oss innebär en stimulerande arbetsmiljö kombinerat med spännande utmaningar. Varje uppdrag kräver hög kompetens och leveranskapacitet. Lika viktigt är det att trivas ihop och ha kul på jobbet, något vi tycker stämmer bra in på Omeo.

I ett bolag av vår storlek spelar varje medarbetare en viktig roll, både när det gäller arbetet mot kund och i utvecklingen av bolaget. För oss är professionalism, prestigelöshet och kommunikativ förmåga viktigt.

Låter det här som en arbetsplats för dig? Kontakta Marie Hedman eller skicka ett mail till work@omeo.se.

Intervju med Senem, en av våra konsulter

Möt Senem och få en bild av hur det är att arbeta på Omeo.

Senem Kaya

Hur skulle du beskriva konsultjobbet på Omeo?

Delaktighet, öppenhet och kunskap är ord jag tycker bäst beskriver konsultjobbet på Omeo. På Omeo får du vara delaktig från första början och det finns en ren öppenhet i dialogerna. Variationen och mängden kunskap man får tillgång till som ung konsult är ovärderlig. Omeo är en trygg arbetsplats och det är kul att få vara en del av vår utveckling.

Vilka är Omeos främsta styrkor tycker du?

Omeo är en plats för dig som trivs bäst i öppna dialoger och transparenta samtal. Att jobba på Omeo är som att ha en stor och professionell familj vilket jag tycker är en av de största styrkorna. Kompetensen och erfarenheten hos mina kollegor är det som främst lockade mig till Omeo. Variationen av uppdrag och uppdragsgivare gör projekten spännande och bidrar till min utveckling, vilket är unikt för ett konsultbolag i Omeos storlek.