Stefan Holm-001w

Stefan Holm-001

Välkommen Stefan! Kan du berätta lite om dig själv?

Jag är en utåtriktad och social person som brinner för att utvecklas tillsammans med andra, är det inte på arbetet så är det hemma med min familj.

Jag har även en analytisk sida som jag fått möjlighet att utveckla under min tid inom ekonomifunktionen. De senaste åren har har affärsutveckling och försäljning varit en stor del av mitt arbetsliv och jag har fått chansen att prova på många olika saker. Jag tror att om jag är positiv och engagerad i det jag gör så är det lättare att får med sig andra.

När jag inte arbetar åker jag alpint eller längd (på stakmaskinen i källaren), springer eller studsar studsmatta med mina barn. Simning har alltid legat mig nära, så är jag inte i simhallen med mina barn så simmar jag själv. I ärlighetens namn så får jag nog ändå lov att säga att min familj tar den mesta av min fritid.

Vad gjorde du innan du började här?

Jag kommer precis från en föräldraledighet med tvillingar efter att ha fått förmånen att arbeta på Capgemini i både deras försäljning- och ekonomifunktion. Senaste åren inom affärsutveckling- och försäljning och i senaste uppdraget drev jag en säljkampanj.

Vad ser du fram emot nu när du börjat hos oss?

Jag har varit ifrån ekonomifunktionen och dessutom finansmarknaden under en period med har alltid haft en tanke om ta mig tillbaka. Nu har jag fått möjligheten att kombinera mina erfarenheter och ser fram emot att fortsätta arbeta med affärsutveckling men samtidigt möta en ny värld (inte helt okänd) som konsult.

Vad var det som fick dig att välja Omeo?

Att Omeo letade efter den här nya rollen som jag kommer ha och gruppens totala kompetens (med Attollo och Releye) var det som fick mig att välja Omeo. Dessutom ligger bolagets värderingar i linje med mina egna värderingar. Det är känns också kul att vara en del i Broviken-gruppen som har flera andra spännande portföljbolag.

Hur har din första tid hos Omeo känts?

Väldigt bra, ett par dagar in åkte vi på kick-off och har nu en relation till i princip alla på Omeo. Upplever att det finns en stark gemenskap och inkluderande kultur. Ser fram emot fortsättningen!