Martin_web2

Martin_web2

Välkommen Martin! Kan du berätta lite om dig själv?

Självklart, jag ser mig själv som en oerhört positiv och energifylld person. En av mina främsta egenskaper är min förmåga att snabbt ta till mig ny kunskap och lära mig nya färdigheter. En av mina stora drivkrafter är att ständigt utveckla mig själv och ta mig an nya utmaningar.

Utöver min professionella karriär är skidåkning mitt största intresse. Jag älskar särskilt att utforska off-pist-områden. Varje år gör jag resor till Alperna och Åre för att njuta av skidåkning. Tyvärr kommer den här vintern att vara något lugnare för mig på grund av en ryggskada som jag ådrog mig under föregående säsong. Jag har dock en positiv inställning och arbetar på att återhämta mig fullständigt.

Vad har du för bakgrund och vilka erfarenheter tar med dig till Omeo?

Jag har flera års erfarenhet inom treasury-området, där jag har arbetat med olika arbetsuppgifter i olika roller. Det har gett mig en djup förståelse för olika aspekter av treasury-funktionen.

Utöver mina erfarenheter inom treasury har jag även haft möjlighet att arbeta på en investmentbank där jag var involverad i ECM-transaktioner (Equity Capital Markets). Denna erfarenhet har gett mig en ytterligare inblick i kapitalmarknadsområdet och hur man navigerar genom komplexa finansiella transaktioner.

Jag tror att min erfarenhet och min förmåga att förstå olika finansiella områden utrustat mig med de verktyg och kunskaper som behövs för att göra en meningsfull inverkan här på Omeo.

Vad ser du fram emot nu när du börjat hos oss?

Jag ser verkligen fram emot att fortsätta utvecklas och lära mig genom att arbeta med olika företag och branscher. Jag tror att jag kommer att ha möjlighet att bredda mitt nätverk och dela kunskap med kollegor och partners. Det kommer definitivt att bli en mycket lärorik upplevelse för mig.

Vad var det som fick dig att välja Omeo?

Jag har tidigare varit i kontakt med Omeo när de var behjälpliga med sina konsulttjänster hos min dåvarande arbetsgivare. Jag fick en stark uppfattning om Omeos professionalism och djupa kunskap inom branschen. Jag var imponerad av hur Omeo levererade resultat och stöttade i mitt tidigare arbete, och det gjorde valet att ansluta mig till teamet här enkelt.

Hur har din första tid hos Omeo känts?

Min första tid här hos Omeo har varit mycket positiv och givande. Det har varit en glädje att få träffa mina nya kollegor och börja ta del av deras kunskap och erfarenheter. Jag ser med spänning fram emot den kommande tiden och de möjligheter som väntar.