Marija2 1080 beskärd

Marija2 1080 beskärd

Vem är du? 

Jag flyttade till Sverige för sju år sedan och tyckte det kändes som ett väldigt exotiskt land för mig. Det var kärlek vid första ögonkastet och sedan dess har jag bott i Stockholm.

Jag älskar arkitektur, design, natur, men framför allt är jag en människor-orienterad person som älskar att arrangera middagar, fester, gott och blandat och gärna lite extra för mina kära och nära. Jag gillar att pusha mig själv utanför min komfortzon och ger inte upp i första taget. På min fritid gillar jag att klättra! När jag inte klättrar så händer det ofta att jag tar mig en god fika någonstans eller badar.

Vad gjorde du innan du började här?

Innan jag började på Omeo arbetade jag som projektledare på Ernst & Young (EY) i 12 år och arbetade mest med projekt inom finansiell due diligance, revision och övrig konsultverksamhet.

Jag har tidigare varit både teamlead och haft en coachande roll i olika projekt vilket jag tyckt mycket om.

Vad ser du fram emot nu när du börjat hos oss?

Jag ser fram emot nya utmaningar och att få lära mig ännu mera nya saker!

Vad var det som fick dig att välja Omeo?

Det som fick mig att välja Omeo var den breda kompetensen och erfarenheten som finns inom bolaget, något jag tycket kändes väldigt spännande. Även möjligheten att växa och utvecklas som finns på Omeo var en stor drivkraft till att jag valde att börja här.

Hur känns det efter din första tid på Omeo?

Jag är otroligt tacksam för det varma välkomnandet som jag har fått från hela Omeo teamet. Även fast jag bara varit här en kort tid känner jag mig redan som hemma.